follow Catalog firme » Materiale constructii » Pardoseli » Pardoseli epoxidice » Judetul CONSTANTA
  home     Pardoseli epoxidice   Judetul CONSTANTA

Pardoseli epoxidice Constanta

Obtineti cel mai bun pret pentru pardoseli epoxidice completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
pardoseli epoxidice (Constanta, CONSTANTA)
Sc nemo construct srl specializata in lucrari, livrare materiale si consultanta in hidroizolatii, termoizolatii si lucrari de arhitectura complexa interior exterior, dorim sa va multimim pentru interesul acordat si ne asumam obligatia de a da informatii, sa ne deplasa in teren acolo unde suntem solicitati pentru o buna colaborare cu firma soliciotanta. dorim sa usuram, scurta timpi de executie..
0766 *** ***Click aici!
pardoseli epoxidice decorative, pardoseli rasini epoxidice, pardoseli epoxidice constanta (Constanta, CONSTANTA)
Resin Art Design a fost infiintata pentru a aduce un tip de pardoseala modern, calitativ si de inalta rezistenta. Executam pardoseli civile si industriale in rasini, pardoselile noastre pot fi personalizate dintr-o gama de culori RAL. Resin Art Design executa lucrari cu un personal specializat, tanar si dinamic cu experienta in domeniul rasinilor industriale si civile. Dorim sa ne creem un istoric prin..
0732 *** ***Click aici!
pardoseli epoxidice (Navodari, CONSTANTA)
SMART BUILDING MATERIALS din Constanta este o societate comerciala cu capital integral privat si are ca domeniu principal de activitate comercializarea de produse premium destinate proiectelor industriale si rezidentiale : rigole din beton armat pentru trafic greu si trafic pietonal; rigole din beton cu polimeri pentru trafic greu si trafic pietonal; rigole din inox 304, 316 pentru abatoare, crame, restaurante, etc. Rigole de dus..
0721 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie